SmartFrukt: Fruktdyrkerskolen

Eplehøsting hos Grethe Sylling

Av: Redaksjonen  Foto: Differ Media, Aurora Hannisdal
Sist oppdatert: 3. mai 2024

Se opptak fra webinarene i serien "Fruktdyrkerskolen" i forbindelse med prosjektet SmartFrukt.

I prosjektet SmartFrukt legges det opp til tett dialog mellom fruktdyrkere, fruktpakkerier, rådgivingsapparatet og forskerne, og løpende formidling av beste praksis.

Under finner du opptak av webinar gjennomført våren 2024.

Er smått godt? Tynning og kvalitet relatert til fruktstørrelse

Presentasjon Darius Kviklys: Apple fruit size management by thinning: when and how much?

Presentasjon Emily Follett: Storleik er avgjerande

Presentasjon Jorunn Børve, NIBIO: Storleiken har noko å seia

Finns det betre alternativ enn å gje opp? Marknad og økonomi

Presentasjon Harald Mundal: Marknad og økonomi

Presentasjon Torbjørn Haukås: Smartfrukt, økonomi og kvalitet

Kor bra kan det bli? Gjødsling og fruktkvalitet

Presentasjon Gaute Myren, NLR: Gjødsling

Presentasjon Ingunn Øvsthus, NIBIO: Næringsstoff og fruktkvalitet

Kjedeleg tynning eller kjemisk tynning? Teori og praksis

Presentasjon Darius Kviklys: Hvorfor kjemisk tynning

Presentasjon Endre Bjotveit: Kjedeleg tynning eller kjemisk tynning - praktisk tilnærming

Les også: Har fått 8,8 millioner til satsingen SmartFrukt

Relaterte artikler

Gartnerhallens Logo
7. november 2023     #FoU og innovasjon
Gartnerhallens Logo
8. september 2023     #FoU og innovasjon
Genteknologiutvalget
9. juni 2023     #FoU og innovasjon

Bruk av informasjonskapsler

Dette nettstedet lagrer data som informasjonskapsler for å muliggjøre essensiell funksjonalitet på nettstedet, analyse samt personlig tilpasning og markedsføring.

Du kan når som helst endre innstillingene dine eller godta standardinnstillingene.

Les mer i Gartnerhallens personvernserklæring

Nødvendig
Analyse
Personlig tilpasning
Markedsføring
eller